Ciklider.se

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - cichlids4fun

Sidor: [1] 2 3 ... 63
1
Övrigt / SV: Peter Andersson Kalmar
« skrivet: 16 maj 2013, 23:41 »
tja Peter

hittade inte ditt nummer i mobilen heller, men jag hittade ett i datorn hoppas det funkade annars får du messa här igen :)

2
köp kvalitet på välsorterad pappershandel det lönar sig kostar typ 70öre st i storpack

3
Teknik / SV: Välja bra avfukare
« skrivet: 14 apr 2013, 01:39 »
duger nog hur bra som helst. min första köpte jag på clasohlsson för 1200 kr och den höll i 7år har nu köpt ny för 1200 pä samma butik och måste säga att dom tar undan mycket vatten per dag. Har haft mina i tvättstuga i källaren.frågan om en dubbelt så dyr håller 14 år då?

har kört i 10 år och den funkar utmärkt tar bort 3ggr så mycket vatten och behöver inte tömmas då den går direkt i avloppet http://www.clasohlson.com/se/Luftavfuktare-Woods-DS28F/Pr364645000 jag har provat typ jula grejer oxå håller typ ett år

4
Teknik / SV: Välja bra avfukare
« skrivet: 13 apr 2013, 20:56 »
köp inte smäck du får vad du betalar för, själv hade jag köpt en woods

6
Övrigt / SV: Blocket
« skrivet: 07 feb 2013, 23:30 »
huggläge om man bor nära, följer ju med grejer för över 500 spänn

7
Aktiviteter och föreningsinformation / SV: Ciklider.se
« skrivet: 02 feb 2013, 11:34 »
jag gör tvärttom jag avgår som sponsor pga av att jag tycker att forumet blivit mycket sämre, rent intressemässigt iaf.

däremot kan jag sponsra micke med 30hongi om nån vill köpa dem så får micke pengarna till forumet ;)

8
Du bör läsa de 1 gång till var klagar jag på NCS. Där står citat jag har inget i mott NCS.

det är väl en indirekt klagan när du skriver att du hade blivit medlem om du velat  och tycker det är mycket reklam just nu, då förnekar du ju dem som inte sett att möjligheten att få tillgång till en av världens bästa ciklidtidskrifter en chans bara för att du inte gillar reklamen

9
Jag betalade in medlemsavgiften till NCS innan jul.

Jag har inte fått nån medlemskort eller nåt.   :sad:

du får skriva ut medlemskort själv under dina sidor

10
En fråga till Micke sammarbetar ciklider.se med NCS? Jag trodde att denna hemsida var fristående ifrån andra ciklid föreringar. För så många reklamer som finns nu för NCS och inlägg har de inte varit innan. Jag har inget i mott NCS men om jag var intresserat att var med i deras förering så var jag blivet medlem igen och inte sponsra denna kanonsida.

jävla klagande på ncs, klart att de försöker sprida sitt budskap, och jag vet att micke absolut inte har nåt emot det, han är sedan länge ncs medlem och har varit redaktör i många år för medlemstidningen.

det är väl bara att ignorera om du inte gillar det du läser eller ringer du tv4 och klagar för att du inte gillar någon av deras reklamfilmer??

det är såna här inlägg som gör att jag funderar på att lägga ner denna utmärkta sida, bara bittra uttalanden från folk som inte gillar ncs;)

11
Tanganyikaciklider / SV: Tropheus brichardi Katonga
« skrivet: 02 feb 2013, 00:15 »
En som jag fotat en gång, murago moba II


snygg bild

12
Akvariet och inredning / SV: Mina Afrikanska Ciklider
« skrivet: 01 feb 2013, 22:09 »
Tack skall ni ha. Ja något är precis så bra som det skall vara tydligen. Ännu en White Lips tuggar igen.  ;D
Ser även att min Protomelas sp. steveni imperial Thumbi Tz  har byggt en grop och börjar uppvakta sina damer  ;) stay tune så kommer mer uppdateringar från min lilla hobbyverksamhet  :)

vist är det kul när de börjar komma igång, har haft kanske 1 lek per månad med W.L men nu sist tuggade 3 honor samtidigt;)

13
Säljes / Kalmar län SV: Aulonocara "OB"
« skrivet: 23 jan 2013, 00:27 »

14
Övrigt / SV: Det har hänt mig något som skall inte...hända
« skrivet: 20 jan 2013, 01:44 »
Hur får du det till att 3st säkringar löste ut? Det är nog väldigt mycket större chans att allting är kopplat på ett uttag säkrat med 1 brytare.

sorry läste fel ska ju vara 3 akvarium som slocknade men dock lika förvånad iaf, om inte jordflesbrytare användes förstås, men har man det till akvariet så får man nog räkna med lite strömavbrott då det lätt blir tjuvströmmar mellan tex lysramp och blött täckglas

15
Övrigt / SV: Det har hänt mig något som skall inte...hända
« skrivet: 19 jan 2013, 18:05 »
jag vet faktiskt inte om ett akvarie är så känsligt för kortslutning, det finns ju ingen jordning på det så vete fan hur du kunde få 3 säkringar att slå av, möjligen om du har jordfelsbrytare.........

en gång kom jag ner till min lokal och tyckte det lös konstigt i ett akvarie, till min förvåning så såg jag att en lysramp låg i akvariet och lös, mittstaget hade gett vika och eftersom rampen var kortare än akvariet så åkte den ju i, mne likväl så lös den ju, nu drog jag ur sladden och tog ur rampen och la på tork, till min förvåning fungerade den även efter några veckors tork

Sidor: [1] 2 3 ... 63