Ciklider.se


 
Recensioner Visningar Datum för den senaste recensionen
7 6111 1/4, 2012
Rekommenderas av Genomsnittsomdömme
100% av recensenterna 9.6
food2.gif


food2.gif
Förstora









Beskrivning: Sjunkande pellets. Finns i storlekarna 150, 300 samt 2270 Gram.
Nyckelord: ciklid pellets
 
Inlägg: 1,416
Registrerad: June 2007
Plats: Edmonton, Kanada



Patrick

Registrerad: June 2007
Plats: Edmonton, Kanada
Inlägg: 1416
Recenserad: 17/12, 2007 Rekommenderar du produkten? Ja | Omdömme: 9 

 
Postitivt: drygt, sjunker lagom fort
Negativt: dyrt

Har bara bra erfarenheter av detta foder. Enda nackdelen skulle vara att det kostar litet mer, men det rÀcker ocksÄ lÀnge.

------------------------------
Patrick

Diagnosed Victoriaholic
Göran

Registrerad: June 2007
Plats: Skövde / Sweden
Inlägg: 357
Recenserad: 10/11, 2008 Rekommenderar du produkten? Ja | Omdömme: 10 

 
Postitivt: Drygt, sjunkande.
Negativt: NÄgot dyrt om man köper smÄburkar.

Jag anv NLS Thera +A med vitlök i. Ett kanonfoder till mina Troffar
De fullkomligen Àlskar maten och har aldrig visat nÄgra sjukdoms symtom med dÄliga magar sedan jag började med NLS.


Jag köper 2,2 kg hinken vilket Àr det mest ekonomiska.
Viktigt att inte ge för mycket mat per tillfÀlle. Mina fÄr ca 2-3 teskedsmÄtt per dag till 40st vuxna troffar som huvudfoder + lite rÀkmix och flingor.


NLS passar Àven ypperligt till sand levande fiskar som letar mat pÄ botten.

------------------------------
Mvh Göran

www.skovdeaf.se
Johan

Registrerad: July 2008
Plats: JÀrfÀlla
Inlägg: 47
Recenserad: 18/11, 2008 Rekommenderar du produkten? Ja | Omdömme: 10 

 
Postitivt: Hantering vid matning
Negativt:

Jag anvÀnder NLS minst en gÄng per dag och tycker att det Àr sÄ enkelt att anvÀnda. AnvÀnder det till Troffar bÄde till ungdjur och vuxna.
maltandis

Registrerad: January 2008
Plats: ÖstertĂ€lje
Inlägg: 801
Recenserad: 8/3, 2010 Rekommenderar du produkten? Ja | Omdömme: 10 

 
Postitivt: Att det sjunker, och att fiskarna Àr tokiga i det.
Negativt: Pris kanske, för mÄnga. Jag betalar ca 750:-/hinken, tycker att det Är okay.

Vi anvÀnder i stort sett bara NLS.

------------------------------
Jocke
Medlem i NCS sedan 1993, vÀrt varenda krona. Det kostar 80 öre per dag att vara med i gemenskapen.
Haka pÄ, nÀstan gratis ju.
tobbe77s

Registrerad: October 2007
Plats: Forsbacka
Inlägg: 116
Recenserad: 8/4, 2010 Rekommenderar du produkten? Ja | Omdömme: 9 

 
Postitivt: Det mesta
Negativt: Kanske priset

Kör med nls och rÀkmix, troffarna Àr helt galen i nls och jag tycker att det knappt skitar ner karet, vÀldigt drygt sÄ det rÀcker lÀnge, sÄ Àven om det kostar o köpa en burk sÄ Àr nog inte kostnaden/dag sÄ hög

------------------------------
Altolamprologus calvus
Altolamprologus compressiceps Goldhead
Lamprologus stappersi
Magnus2000

Registrerad: February 2008
Plats: Staffanstorp
Inlägg: 113
Recenserad: 28/12, 2010 Rekommenderar du produkten? Ja | Omdömme: 9 

 
Postitivt: Kvaliteten och att den innhÄller vitlök
Negativt: Priset

Mitt foder tog slut vid ett tillfÀlle och lite snÄl som jag var sÄ körde jag med bara flingfoder och frystmat. Resultatet blev att fiskarna blev hÀngiga och insjuknade ganska snart. fattade inte riktigt vad som hÀnde innan det slog mig att jag har slutat med Nls och vitlök. Köpte en ny burk och sakta men sÀkert sÄ repade dom flesta sig (tyvÀrr inte alla) och strÄlar med en ny glans idag.
Detta blev en dyr lÀxa för mig som jag inte kommer att göra om.

------------------------------
Akvastabil 900liter
carliz

Registrerad: January 2012
Plats: Jkpg
Inlägg: 241
Recenserad: 1/4, 2012 Rekommenderar du produkten? Ja | Omdömme: 10 

 
Postitivt: Kvaliten, fiskarna Àlskar det, utfÀrgar grymt
Negativt: priset

Riktigt bra, gav det te n.leleupi och det var som oreanga smÄ fÀrgklickar som simmade runt Smile
helt otroligt

------------------------------
I don't need easy.. I just need possible.


Powered by: Reviewpost
Copyright 2009 All Enthusiast, Inc.

Copyright © Michael Persson 1997-2013. All rights reserved.