Ciklider.se


    Next Product
Recensioner Visningar Datum för den senaste recensionen
7 4134 22/1, 2012
Rekommenderas av Genomsnittsomdömme
100% av recensenterna 8.3
tropical_spirulina_5789.jpg


tropical_spirulina_5789.jpg
Förstora









Beskrivning: Tropical Spirulina Super Forte 300 ml.
Med 36% sprirulina.


FrÄn tillverkarens hemsida:


Ingredients: fish and fish derivatives, cereals, vegetable protein extracts, molluscs and crustaceans, yeasts, derivatives of vegetable origin, algae (including Spirulina platensis min. 6%), oils and fats, minerals.


Feed additives: vitamin A 34 500 IU/kg, vitamin D3 1 950 IU/kg, vitamin E (alpha-tocopherol acetate) 120 mg/kg, vitamin C (ascorbic acid phosphate) 440 mg/kg, lecithin. Coloured with EU-permitted additional substances. With EU-permitted antioxidants.


Analysis: crude protein 44.0%, crude fat 6.0%, crude fibre 3.0%, crude ash 8.0%, moisture 7.0%.
 
Inlägg: 8,177
Registrerad: May 2006
Plats: HöganÀs



StefanL

Registrerad: January 2007
Plats: Skövde
Inlägg: 1695
Recenserad: 14/12, 2007 Rekommenderar du produkten? Ja | Omdömme: 8 

 
Postitivt: Bra komplement foder.
Negativt: Inga

Jag hade mycket goda erfarenheter av denna produkt frÄn Tropical efter att ha gett den till Malawiciklider. Jag matade dock i mÄttlig mÀngd och som komplement till rÀkmix.


Med tanke pÄ att jag inte haft den som huvudsakligt foder och med tanke pÄ den höga spirulina halten sÄ fÄr inte produkten full pott av mig förrÀn jag gjort en riktig test pÄ den fullt ut.


Som komplement foder ser jag den som riktigt bra.
LÄngÄs

Registrerad: January 2007
Plats: LÄngÄs (Halland)
Inlägg: 51
Recenserad: 2/1, 2008 Rekommenderar du produkten? Ja | Omdömme: 8 

 
Postitivt: Bra komplementfoder och bra pris
Negativt: Inte mer Àn om flingfoder allmÀnt

Ett flingfoder som Àven jag kört hÄrt med till malawi. Har anvÀnt det som varannandagsfoder som komplement till Äleds rÀkmix. Har fungerat kanon med bra tillvÀxt, fÀrg, kroppsform mm. Dock tycker jag inte riktigt att detta foder rÀcker som enda foder till malawi (vilket gÀller alla de torrfoder som jag testat). Jag har testat i ett par perioder i nÄgra kar men sett försÀmring i allmÀnkondition.


Ett plus Àr att det finns i storpack vilken gör det vÀldigt prisvÀrt.
Classe

Registrerad: March 2007
Plats: Örby
Inlägg: 3001
Recenserad: 5/2, 2008 Rekommenderar du produkten? Ja | Omdömme: 9 

 
Postitivt: bra för malawi dÀr oxÄÄ för mat..
Negativt: svÄrt om sikt fÀrg dÀr fisk inte fullt..

ja jag har den alltid den sÄ köp jag alltid hela tid dÀr nu i 1 Är mera med malawiciklider mbuna för mat dÀr... tycker den Àr mkt bra..

------------------------------
375 LITER Malawi arter..
74 LITER Malawi yngel...
Göran

Registrerad: June 2007
Plats: Skövde / Sweden
Inlägg: 357
Recenserad: 10/11, 2008 Rekommenderar du produkten? Ja | Omdömme: 8 

 
Postitivt: LĂ€tt att anv
Negativt: Inga

Anv detta foder som komplement till NLS pellets och rÀkmix.
Bra att fiskarna lÀr sig leta mat pÄ olika nivÄer i karet.

------------------------------
Mvh Göran

www.skovdeaf.se
Johan

Registrerad: July 2008
Plats: JÀrfÀlla
Inlägg: 47
Recenserad: 18/11, 2008 Rekommenderar du produkten? Ja | Omdömme: 9 

 
Postitivt: LÀtt att anvÀnda och bra pris
Negativt: Inga

Mycket bra komplement till NLS och rÀkmix. AnvÀnder det en gÄng per dag till troffar.
Mattias

Registrerad: January 2008
Plats: Stockholm
Inlägg: 2078
Recenserad: 7/2, 2009 Rekommenderar du produkten? Ja | Omdömme: 8 

 
Postitivt: Bra kvalité,
Negativt: Kan ge pigmentflÀckar om man ger för mkt av det.

Bra flingfoder som ger fina fÀrger men man kan fÄ pigment flÀckar om man ger det för ofta till fiskarna. Bra att bland med tropical supervit till malawi. 70% supervit/30% superforte Àr en bra blandning.
chas

Registrerad: October 2009
Plats: Klippan
Inlägg: 382
Recenserad: 22/1, 2012 Rekommenderar du produkten? Ja | Omdömme: 8 

 
Postitivt: Bra pris och som komplement foder
Negativt: Ej för mycket dÄ det kan ge pigmentflÀckar

Petrochromis, tropheus och hÀstnosar fullkommligt Àlskar detta foder. Men man fÄr passa sig att ge för mycket. Jag ger kanske 2-3 ggr per vecka enbart som komplement till hikari excel och NLS.

------------------------------
720 Tanganyika Petrochromis Tropheus Eretmodus

NCS medlem!


Powered by: Reviewpost
Copyright 2009 All Enthusiast, Inc.

Copyright © Michael Persson 1997-2013. All rights reserved.