Ciklider.se


 
Recensioner Visningar Datum för den senaste recensionen
7 5400 4/12, 2013
Rekommenderas av Genomsnittsomdömme
100% av recensenterna 10.0
005.jpg


005.jpg
Förstora

219115.jpg
Förstora








Beskrivning: 10000K, för naturlig fÀrgÄtergivning av fiskar och vÀxter.


Finns i följande storlekar:


45 cm/ 15 watt
60 cm/ 18 watt
75 cm/ 25 watt
90 cm/ 30 watt
105 cm/ 38 watt
120 cm/ 36 watt
150 cm/ 58 watt
 
Inlägg: 2,078
Registrerad: January 2008
Plats: Stockholm



Mattias

Registrerad: January 2008
Plats: Stockholm
Inlägg: 2078
Recenserad: 9/2, 2009 Rekommenderar du produkten? Ja | Omdömme: 10 

 
Postitivt: SuverÀn, naturlig fÀrgÄtergivning, lÄng livslÀngd
Negativt: SĂ€ljs inte i vanliga zoo butiker oftas

Detta lysrör Àr det bÀsta pÄ marknaden. Det lyser upp och Äterskapar de naturliga fÀrgerna pÄ fiskarna pÄ ett sÀtt som inget annat lysrör kan.
jompa.h1

Registrerad: April 2007
Inlägg: 646
Recenserad: 11/2, 2009 Rekommenderar du produkten? Ja | Omdömme: 10 

 
Postitivt: firrarna fÄr fina fÀrger med detta rör.
Negativt: har inget negativt att komma med

Àr grymt nöjd med denna lysrör, rekommenderas (tack mattias ! du tipsade mig för lÀnge sen ) mvh jompa
HĂ„E

Registrerad: February 2009
Plats: TimrÄ
Inlägg: 1113
Recenserad: 19/8, 2009 Rekommenderar du produkten? Ja | Omdömme: 10 

 
Postitivt: Helt suverÀnt lysrör.
Negativt: ???

Helt suverÀnt lysrör. Jag har provat mÄnga rör genom Ären och aquarelle Àr det enda som jag har varit helt nöjd med. LivslÀngden pÄ detta rör gör det till ett fynd. Ger ett naturligt ljus som visar fiskarnas fÀrger pÄ ett tillfredsstÀllande sÀtt.

------------------------------
NÀr man Àr ute pÄ djupt vatten Àr det klokt att hÄlla munnen stÀngd.
andhoff

Registrerad: December 2008
Plats: MjöbÀck
Inlägg: 872
Recenserad: 29/9, 2009 Rekommenderar du produkten? Ja | Omdömme: 10 

 
Postitivt: HÄller till fullo med övriga recensenter: utmÀrkt belysning
Negativt: Har inga negativa synpunkter.

Jag har inte provat andra fabrikat: kanske dÀrför att jag Àr vÀldigt nöjd med just detta produkt!Den Àr verkligen hÄllbart och har alldelles fantaststiskt ljus Ätergivning, som ta fram fiskarnas fÀrger pÄ naturlig sÀtt.

------------------------------
Diver
Classe

Registrerad: March 2007
Plats: Örby
Inlägg: 3001
Recenserad: 13/11, 2009 Rekommenderar du produkten? Ja | Omdömme: 10 

 
Postitivt: bra för blÄ o gula fiskar..
Negativt:

jag skall gillar den med lys-rör blanda med power-glo dÀr sÄ passar med den fÀrg kombin blÄ,gul och svarta mmm... kanonsnyggt.. o fina med mot powerglö för stenar dÀr...

------------------------------
375 LITER Malawi arter..
74 LITER Malawi yngel...
StefanL

Registrerad: January 2007
Plats: Skövde
Inlägg: 1695
Recenserad: 19/1, 2010 Rekommenderar du produkten? Ja | Omdömme: 10 

 
Postitivt: Toppklass!
Negativt:

Marknadens i sÀrklass bÀsta lysrör med en fantastisk fÀrgÄtergivning. Passar perfekt i kombination med Hagen Power Glo.


Ett klart och starkt ljus. Finns inget annat betyg Àn full pott!


Köp!
PatrikE

Registrerad: December 2013
Plats: Åhus
Inlägg: 37
Recenserad: 4/12, 2013 Rekommenderar du produkten? Ja | Omdömme: 10 

 
Postitivt: Toppklass
Negativt: Tillverkas inte lÀngre

SÄ bra sÄ det lades ner produceras inte lÀngre.

------------------------------
Nr 2 Àr ingen vinnare, hur fan ni Àn vÀnder pÄ det..


Powered by: Reviewpost
Copyright 2009 All Enthusiast, Inc.

Copyright © Michael Persson 1997-2013. All rights reserved.