Ciklider.se

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Tobbebear

Sidor: [1]
1
Malawiciklider / Hjälp! Jagar..
« skrivet: 24 mar 2013, 17:26 »
Hejsan, jag börjar bli lite galen på dehär, jag har 4 johannii, 4 demasoni och 5 hongi.

En av hongisarna verkar vara väldigt dominant och jagar på de andra hongisarna hela tiden, dom har lite fenskador o jag vet inte va jag ska ta mig till han har hållt på så i nån vecka nu de andra hongisarna simmar runt i ett litet hörn vid ytan som att dom är rädda o denna dominanta kommer dit ibland o jagar o jagar.. vad ska jag hitta på åt detta? 

//Tobias

2
Malawiciklider / Mdoka White Lips
« skrivet: 03 jan 2013, 10:57 »
Hejsan! jag är ny här på ciklider.se, rätt nytt intresse över huvud taget när de gäller akvarium, när jag började tänka på att skaffa mig ett så va jag inne i en djuraffär och jag såg de små White lipsen! han hade o bestämde mig direkt för att de är sådana jag vill ha!  ;D
Men för tillfället måste jag vänta en månad eller två innan han får hem nya och akvariet står tomt och väntar. Jag undrar om jag kunde få lite tips på andra ciklider jag kan börja med som även skulle kunna passa med white lipsen när jag kan få tag på dessa.  :)

Tacksam för svar! //Tobias

Sidor: [1]