Ciklider.se

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Kjell Fohrman

Sidor: [1]
1
Akvariehelg med ciklidstämma
Tid: Helgen den 30/3-1/4 kommer 2012 års största akvaristiska aktivitet att gå av stapeln i "Göteborg"
Plats: Sävedalens Folkets Hus i Partille (15 minuter med buss från Göteborg centrum).
Boendet kommer dels att äga rum på Partille Vandrahem samt på Apple Hotell i Göteborg.
Arrangör: Göteborgs Ciklidgrupp och Nordiska Ciklidsällskapet

Vi startar på fredag kväll med samkväm och middag och slutar ca. 13.30 på söndagen.
Det billigaste fullpaketpriset som inkluderar 2 nätters boende i 4-bäddsrum, 2 frukostar, middag fredag och lördag kväll, lunch på lördag, fika och entré för alla dagar kommer att gå på under 1000 kr!!!!!!!!
Sedan kommer det förstås att finnas bättre boende, men då går självklart priset upp lite - information om detta kommer i mitten av oktober då man också kommer att kunna anmäla sig.
Man kommer självklart även att för en billig penning kunna besöka akvariehelgen under dagtid

Enligt våra planer kommer det att bli hela 13 föredrag under helgen. 7 av föredragen blir huvudföredrag för alla och sedan kommer det också att bli 2x3 "miniföredrag" med lite snävare ämnen och då får man själv välja vilka 3 föredrag man vill lyssna på i de 3 grupperna.
Nu är 5 föredragshållare klara
Ad Konings, USA - världens främste expert på malawi- och tanganyikaciklider. Varje år gör han minst 3 expeditioner till dessa sjöar.
Uwe Werner, Tyskland - är expert på såväl fiskar i Sydamerika, Centralamerika och Västafrika, som på olika sorters skaldjur. Han har gjort åtskilliga expeditioner till fiskarnas ursprungsmiljöer.
Mikael Håkansson, Sverige - jobbar som ansvarig för fiskarna hos Sveriges särsklassigt största akvariefiskimportör och gör årligen flera resor till fiskarnas ursprungsbiotoper. Han har bl.a. besökt flera platser i Sydamerika, Västafrika, Asien och Oceanien.
Chris Lukhaup, Tyskland - världens främste expert på skaldjur (räkor, krabbor, kräftor etc.) och även han har åtskilliga gånger besökt dessa djurs ursprungsbiotoper
Ivan Mikolji, Venezuela - vår mest långväga föredragshållare och han är en fantastisk undervattensfotograf och filmare och kommer att visa såväl en film som att hålla ett föredrag på Akvariehlgen.

Akvariehelgen kommer också att ha 8 huvudsponsorer som var och en sponsrar med 3.000 kr vilket gör att vi har råd att ta hit så förstklassiga föredragshållare:
Idag är Skandiamäklarna klara som sponsorer, de övriga presenteras allt efter hand som de blir klara

Så reservera redan nu helgen den 30/3 - 1/4 för Nordens största akvaristiska händelse under 2012
ALLA ÄR VÄLKOMMNA

Sidor: [1]