Ciklider.se

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Vingen

Sidor: [1]
1
Foder - sjukdomar - akvarievatten / Golden problem?
« skrivet: 12 maj 2012, 01:01 »


Hej, se någon vad är det som mina golden är drabbad av? finns andra fiskar i karet, men verka som om det är bara golden som har dessa, på bilden är det den som är mest drabbade, andra golden har lite på munnen och under hakan. har sen igår lagt in 4,5-5dl jodfritt salt i en 450l kar.

2
Köpes / Demasoni köpes
« skrivet: 02 apr 2012, 14:10 »
Hej, önskas och köpa 20-30 demasoni yngel eller vuxna, finns ni i närheten av örebrolän så är jag intresserad men först efter vad du vill ha för dessa.

3
Malawiciklider / www.akvarieshop.se VARNING!!!
« skrivet: 13 mar 2012, 21:57 »
Denne nätshop vill jag avråda alla och handla från, verkligen oseriös företag.

Visst, jag gjorde en beställning, men det var inga höga summa, så jag kan leva med det, men vill inte andra ska åka dit på det.

Företaget är registerat som
World Of Discus HB
Ängsullsv. 62, 162 46 Vällingby
bankgiro: 5959-3269

När väl du har lagt en order, så är dom snabba med och informera dig att varorna är packade och invänta betalning, när väl du har betalt, så ser du inte röken av varorna, samt så svara dom inte på mail, dessutom har dom inte telefon nr. som man kan ringa till, men efter lite sökande hittar jag ett mobil nr. men, det skulle förvånar mig om han/dem svarade.


Sidor: [1]