Forum - Ciklider.se

Övrigt => Off topic => Ämnet startat av: Noah5 skrivet 10 jul 2017, 20:42

Titel: Reor, rabattkoder, kuponger osv.
Skrivet av: Noah5 skrivet 10 jul 2017, 20:42
Hallå, Jag skulle vilja att fråga er om några tips. Jag vill handla på nätet och vill göra det på det billigaste sättet, jag hörde att det finns olika rabattkoder. Jag hittar inte, tyvärr. Vill handla mest grejer för mina husdjur. Kan någon rekommendera något? Ska vara tacksam! :) 
Titel: SV: Tips på webbplatser med rabattkoder eller rabattkuponger
Skrivet av: Jonna skrivet 10 jul 2017, 21:33
Hejsan Noah kolla på Promocodius http://promocodius.com/se/ de brukar ha massor av rabatter :)
Titel: SV: Tips på webbplatser med rabattkoder eller rabattkuponger
Skrivet av: Wilhelm skrivet 12 jul 2017, 12:43
Gå med i Nordiska ciklidsällskapet NCS, så får du tips och adresser till alla butiker och webbutiker som lämnar rabatt! Snart intjänade pengar 295kr som medlemskapet kostar!
Titel: SV: Reor, rabattkoder, kuponger osv.
Skrivet av: mikaelpl skrivet 12 jan 2018, 11:57
Hej. På Disconta finns det en lista med aktuella erbjudanden inom kategorin akvarium (https://www.disconta.se/kategorier/husdjur/akvarium (https://www.disconta.se/kategorier/husdjur/akvarium)). Där finns både generella rabattkoder från större zoobutiker online (t ex från Zooplus och Animail), och specialerbjudanden på akvarieutrustning och fiskmat. Dock saknas de lite mer nischade butikerna inom akvarium och ciklider, men även några av de större butikerna har erbjudanden inom kategorin ciklider, till exempel Zooplus: http://www.zooplus.se/shop/akvarium/fiskfoder/diskus_ciklider (http://www.zooplus.se/shop/akvarium/fiskfoder/diskus_ciklider).